fbpx

Vi tilbyder

/Vi tilbyder
Vi tilbyder 2018-10-17T06:30:16+00:00

Vi tilbyder følgende service

Salg af brugte biler

Hos Skandinaleasing forhandler vi brugte biler i alle aldre ! Alle biler bliver grundigt tjekket, og ved handel følges der altid en uvildig brugtbilsattest med – Attesten udføres af et uvildig autoriseret mærke værksted og giver dig en dybdegående indblik i bilens tilstand. Måske du alligevel er utryg ved at investere i en brugt bil, fordi bilen som udgangspunkt ikke kommer med den samme dækning som ved en nyvogn. Hos Skandinaleasing lægger vi stort vægt på at utryghed ikke skal være til stede i afgørelsen om valget mellem en ny eller brugt. Vi tilbyder derfor markedet bedste garanti på vores brugTe biler. Når du køber en brugtvogn hos os er den ikke blot i god stand, men er samtidig omfattet af en garanti på 1 år såfremt bilen er under 5 år gammel – ved ældre bil medfølger der en 6mdr garanti.

Fordelene ved at købe en brugtvogn kan være, at markedet presser den dyrere bil ned i pris. Man kan derfor få en større bil med en masse ekstraudstyr – som man ikke skal betale ekstra for, til en god pris. Og skal du sælge indenfor få år, vil der være mindre værditab end ved en fabriksny bil.

Privatleasing

Finansieringsformen flexleasing er bundet sammen således at man betaler registreringsafgiften i små månedlige bider. Med flexleasing afregner leasingsselskabet kun afgiften for den ønskede periode til SKAT – Således kan bilen anskaffes uden afgift. Flexleasing betyder derfor at leasingtager får en lavere kapitalbinding, og en mindre afskrivning sammenlignet med et almindeligt køb. På denne smarte måde kan man derfor som leasingtager opnå en hidtil uset fleksibilitet – du har nu eksempelvis mulighed for at nyde en cabriolet i sommermånederne, og rykke over i en firhjulstrækker i vinterhalvåret.

Satserne for den månedlige afgift afgøres af bilens alder.
Nyvogn – 3 måneder: 2% af den totale afgift
Brugtvogn 3 – 36 måneder: 1% af den totale afgift
Brugtvogn 36+ måneder: 0,5% af den totale afgift

Tommelfingerreglen er, jo højere pris bilen har, desto større besparelser kan man opnå ved flexleasing. Men disse besparelser har vi udregnet allerede kan finde sted fra omkring 300.000kr alt afhængig af bilmærke og udstyrsniveau. Går du med tanken eller drømmen om at lease din nye bil, kan du med fordel få belyst både økonomi og muligheder ved flexleasing! Tag kontakt til Skandinaleasing, og lad os være din sparringspartner – så vi sammen kan få afdækket dine behov. Vi lægger stor vægt på at tage hånd om dig – hele vejen fra udvælgelse til levering af DIN drømmevogn.

Erhvervsleasing

Fordelene ved leasing er størst ved erhvervsleasing eller splitleasing. Virksomhed kan nemlig fratrækkemomsen, og leasingydelsen er fradragsberettiget dog med forbehold for, at bilen ikke benyttes privat. Skal bilen derimod benyttes til både erhverv og privat, er splitleasing en meget fordelagtig mulighed.

Ved erhvervsleasing betaler dit firma eller arbejdsgiver alle udgifter i forbindelse med bilen, ønsker du derimod at bruge bilen privat, bliver du beskattet af fri bil. Beskatningsgrundlaget er individuelt på hver bil, og beregnes forskelligt alt efter bilens alder.

Splitleasing

Split Leasing eller Dele Leasing er for dem, som kører en del af sine kilometer i forbindelse med erhverv. Splitleasing betyder, at omkostningerne på bilen bliver delt mellem din erhvervsmæssige kørsel og din private kørsel. Kører du f.eks. 80% erhvervskørsel og 20% privatkørsel, bliver 80% af alle bilens omkostninger faktureret til firmaet, mens 20% faktureres til dig privat.

Da du betaler for din private kørsel, bliver du ikke beskattet af fri bil, men bliver i stedet faktureret en procentdel af bilens omkostninger. Kører du meget erhvervskørsel, er den procentvise omkostning ofte langt lavere end beskatningen, og du kan her spare meget.

Indhent tilbud