fbpx

Hvem er vi?

/Hvem er vi?
Hvem er vi? 2020-03-05T19:17:29+00:00

Hvad er Skandinabiler?

Et bilkøb er IKKE et køb EJ heller en investering, MEN en familieforøgelse


Hos Skandinabiler kan du være sikker på at blive bistået med den bedste løsning, uanset om du vil købe, sælge, bytte, eller lease. ! Teamet bag Skandinabiler består af en række bilentusiaster med stor passion og viden, indenfor en bred vifte af bilmærker – særligt specialiseret i de tyske. Hos os kan du derfor være sikker på at dit næste bilvalg sker i afsæt med intet andet end kompetent viden.

Vi har altid mindst 50 biler på lager fordelt på alt fra den lille økonomiske by bil, til den store eksklusive direktionsvogn – fremgår din drømmebil ikke i vores flåde, kan vi forsikre dig at vi sammen kan finde den. Vi tager udelukkende udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Vi sætter stor vægt på at man får samlet sit auto engagement ET sted, derfor har vi vores eget værkstedsteam som står klar til at hjælpe dig ved eventuelt skade eller driftsstop. Skal du derimod forkæle din bil så har vi naturligvis også den bedste til opgaven.

Hos Skandinabiler sikrer vi os at du kun betaler markedets bedste pris. Vi er på forkant med den sidste udvikling på markedet, og du får derfor kompetent rådgivning igennem alle købsfaser.

Indhent tilbud